Προ των πυλών του Ονείρου: Το Sandman έρχεται στο Netflix

Ανακοινώθηκε το cast που θα φέρει στη μικρή οθόνη το πολύπλοκο, μυσταγωγικό και μαγευτικό όνειρο του Neil Gaiman, όπως το απολαύσαμε στις σελίδες του graphic novel Sandman.

Από αυτούς, πέραν προφανώς του πρωταγωνιστή Dream (τον οποίο θα υποδυθεί ο Tom Sturridge) σίγουρα ξεχωρίζει η Gwendoline Christie (η δυναμική Brienne of Tarth του Game of Thrones) στον ρόλο… του Lucifer, o πάντα αξιόπιστος David Thewlis, η Jenna Coleman (οι fans της επιστημονικής φαντασίας θα τη θυμούνται από την παρουσία της στο Doctor Who) σε έναν διπλό ρόλο έκπληξη αλλά και ο θρύλος της βρετανικής υποκριτικής Stephen Fry. Ως Death, ένας χαρακτήρας που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους θαυμαστές του comic, θα εμφανιστεί η νεαρή Kirby Howell-Baptiste’s (Good Place, Killing Eve).

Αναλυτικά το cast:

O δημιουργός του graphic novel εμφανίστηκε στα παρασκήνια της σειράς, μίλησε με τους συντελεστές στα γυρίσματα και τάχθηκε υπέρ των επιλογών των ηθοποιών. Ο ίδιος εξάλλου συμμετέχει στην παραγωγή ως executive producer, ενώ τα συγγραφικά ηνία της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Allan Heinberg (Gilmore Girls,The Catch).

H σειρά θα έρθει στο Netflix στα τέλη του 2021. Μέχρι τότε όμως έχετε άπλετο χρόνο να κάνετε μια επανάληψη (ή και πρώτη ανάγνωση) του κλασικού πλέον graphic novel αλλά και του κόσμου που αυτό γέννησε, μέσα από τις κυκλοφορίες των εκδόσεων Anubis.

The Sandman: Αιώνιες Νύχτες – ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

Θάνατος: Το Τίμημα της Ζωής