Διαθέσιμα προϊόντα

Sort By | Τιμή | Αλφαβητικά | Νεότερα | Ανα Σειρά

 

Monsuno Combat Chaos DVD: Ανεμοστρόβιλος

(Monsuno DVD, 2η Σεζόν, DVD 4)

Επεισόδιο 10: Ανεμοστρόβιλος

O Moνόφθαλμος Τζακ και οι Λύκοι της Ερήμου επέστρεψαν με ένα επικίνδυνο σχέδιο: να ανατινάξουν τις γεμάτες με Ουσία Monsuno αποθήκες της ΣΤΟΡΜ. Οι μόνοι που μπορούν να τους σταματήσουν και να εμποδίσουν την καταστροφή είναι ο Τσέις και οι φίλοι του!

 

Monsuno Combat Chaos DVD: Αντίθεση

(Monsuno DVD, 2η Σεζόν, DVD 2)

Επεισόδιο 4: Αντίθεση

Ένας νέος αντίπαλος περιμένει την ομάδα Κορ-Τεκ με σκοπό να την εξοντώσει μια για πάντα. Είναι η Ομάδα Κρούσης ΣΤΟΡΜ και, απ’ ό,τι φαίνεται, ο Τσέις και οι φίλοι του θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να τους νικήσουν! Θα καταφέρουν να αποδείξουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα; 

 

Monsuno Combat Chaos DVD: Δύναμη

(Monsuno DVD, 2η Σεζόν, DVD 5)

Επεισόδιο 13: Δύναμη

Ο Τσέις και η ομάδα Κορ-Τεκ ακολουθούν τον Ντρεζ για να βρουν την βάση των Μοναχών Πανκ και του Καθηγητή Τάλις. Η ομάδα τα καταφέρνει, όμως, ο μοχθηρός καθηγητής είναι έτοιμος και θέτει σε εφαρμογή το τελευταίο καταχθόνιο σχέδιο του!

 

Monsuno Combat Chaos DVD: Καθρέφτες

(Monsuno DVD, 2η Σεζόν, DVD 3)

Επεισόδιο 7: Καθρέφτες

Ο Τσέις ξυπνάει σε έναν κόσμο όπου η Ουσία Monsuno έχει καταστρέψει τα πάντα! Όχι μόνο αυτό, αλλά και ο ίδιος θα μετατραπεί σε τέρας και θα στραφεί εναντίον της ομάδας Κορ-Τεκ! Στο τέλος, ο Μπεγιάλ θα είναι αυτός που θα πρέπει να σώσει τους φίλους του. Θα τα καταφέρει;

 

Monsuno Combat Chaos DVD: Λάμψη

(Monsuno DVD, 2η Σεζόν, DVD 1)

O Τσέις Σούνο και οι φίλοι του είναι και πάλι εδώ! Αυτή τη φορά η αποστολή τους είναι ακόμα πιο δύσκολη, καθώς νέοι αντίπαλοι έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Στο πλευρό τους είναι πάντα τα ατρόμητα Monsuno, που θα βοηθήσουν την ομάδα Κορ-Τεκ να ξεπεράσει τους κινδύνους και να καταφέρει να σώσει τον πλανήτη μας από την καταστροφή!

O TΣΕΪΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΝΕΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!

 

(Monsuno DVD, 2η Σεζόν, DVD 9)

Επεισόδιο 25: Όγκος

Η ομάδα Κορ-Τεκ έχει πλέον στα χέρια της το μυθικό Πεντάκιουλους. Τώρα, η ομάδα έχει την πιο δύσκολη αποστολή: να αντιμετωπίσει το Χέρι του Πεπρωμένου και να ελευθερώσει τη μητέρα του Τσέις. Αλλά η μοχθηρή οργάνωση τους περιμένει και έχει στήσει μία τρομερή παγίδα για τον Τσέις και τον πατέρα του!

 

(Monsuno DVD, 2η Σεζόν, DVD 7)

Επεισόδιο 19: Παλμός

Η ομάδα Κορ-Τεκ σχεδιάζει να μπει σε μία άδεια βάση της ΣΤΟΡΜ για να πάρει Πυρήνες για τον Μεγάλο Πίνακα του Τζέρεντι Σούνο! Όταν φτάνει εκεί, όμως, διαπιστώνει πως η βάση μόνο έρημη δεν είναι και πως όλος ο στρατός της ΣΤΟΡΜ την περιμένει! Τι θα κάνει η ομάδα Κορ-Τεκ για να ξεφύγει;

 

(Monsuno DVD, 2η Σεζόν, DVD 8)

Επεισόδιο 22: Θάντερχεντ

Ο Τσέις και οι φίλοι του πλέον αναζητούν το μυθικό Πεντάκιουλους. Μαθαίνουν πως τα υπόλοιπα κομμάτια της μυστηριώδους συσκευής βρίσκονται σε μία βάση της ΣΤΟΡΜ. Η αποστολή που τους περιμένει είναι άκρως επικίνδυνη! Θα τα καταφέρουν οι πέντε φίλοι απέναντι στη Σάρλεμεϊν και την Ομάδα Κρούσης;

 

(Monsuno DVD, 2η Σεζόν, DVD 6)

Επεισόδιο 16: Τρένο

Η Σάρλεμεϊν έχει ανακαλύψει που βρίσκεται ο πατέρας του Τσέις. Έτσι στέλνει την Ομάδα Κρούσης ΣΤΟΡΜ να τον αιχμαλωτίσει! Τώρα, ο Τσέις και οι φίλοι του θα πρέπει να δώσουν μάχη με το χρόνο για να σώσουν τον Τζέρεντι Σούνο!

 

(Monsuno DVD, 1η Σεζόν, DVD 1)

Όταν ο πατέρας του εξαφανίζεται, ο Tσέις Σούνο και οι φίλοι του δεν μπορούν να φανταστούν ότι ετοιμάζονται να ζήσουν την περιπέτεια της ζωής τους. Σύντομα, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μοχθηρούς και επικίνδυνους αντιπάλους, αλλά στο πλευρό τους θα έχουν πανίσχυρους συμμάχους: τα Monsuno!

 

Σελίδες   1 2 3 4 5   
Βιβλία που εμφανίζονται: 1 έως 10 από 48