Διαθέσιμα προϊόντα

Sort By | Τιμή | Αλφαβητικά | Νεότερα| Ανά Σειρά

 

Minions: Μεταλλικές Ταυτότητες Κουτί

Τώρα μπορείς να αγοράσεις και ένα ολόκληρο κουτί με Μεταλλικές Ταυτότητες Minions! Κάθε κουτί περιλαμβάνει 50 φακελάκια, δηλαδή 100 Μεταλλικές Ταυτότητες και 50 κάρτες. Απόκτησε τώρα το κουτί και κέρδισε έκπτωση 20%.


 

Minions: Μεταλλικές Ταυτότητες (10 Φακελάκια)

Ήρθαν οι απίθανες αυθεντικές μεταλλικές ταυτότητες Minions! Η νέα τρέλα που θα λατρέψουν όλοι! 160 διαφορετικά σχέδια και 70 κάρτες! Μάζεψέ τες όλες, παίξε και αντάλλαξέ τες με τους φίλους σου!

Τα φοβερά φακελάκια με τις ταυτότητες θα τα βρεις στα περίπτερα μόνο με 0,60 € το κάθε ένα.

Μπορείς να τα παραγγείλεις όμως και στο site ανά όσες δεκάδες θες. Π.χ. 10, 20, 30 κλ.π. Κάθε δεκάδα φακελάκια κοστίζει 6 ευρώ. Ελάχιστη παραγγελία τα 10 φακελάκια. Κάθε φακελάκι περιέχει 2 ταυτότητες και μία κάρτα.

*Μερικά από τα φακελάκια περιέχουν τυχερά κουπόνια. Ψάξε να τα βρεις και να κερδίσεις μοναδικά δώρα!

 

Minions: Αλμπουμ για τις Επίσημες Μεταλλικές Ταυτότητες

Ήρθαν οι απίθανες αυθεντικές μεταλλικές ταυτότητες Minions! Η νέα τρέλα που θα λατρέψουν όλοι! 160 διαφορετικά σχέδια και 70 κάρτες! Μάζεψέ τες όλες, παίξε και αντάλλαξέ τες με τους φίλους σου! Τα φοβερά φακελάκια με τις ταυτότητες θα τα βρεις στα περίπτερα μόνο με 0,60 €.

Παρήγγειλε τώρα μέσα από το site το Αλμπουμ Μinions για να γεμίσεις τις σελίδες του με τις σούπερ μεταλλικές ταυτότητες και να τις έχεις όλες συγκεντρωμένες!